0 items
€ 0,00
Registreren

Concert Antonio Vivaldi - Le Quattro Stagioni

La Chapelle Sauvage o.l.v. Karel De Wilde

zo 02 jun '24 19:30 | Abdij Ten Putte
Le quattro stagioni of De vier seizoenen is hét meesterwerk van de Italiaanse componist Antonio Vivaldi (1678 - 1741). Elk seizoen wordt op een ongeziene wijze auditief tastbaar gemaakt als een echte natuurschildering voor het gehoor. De partituur bevat talrijke aanduidingen zoals het blaffen van de hond, het onweer, en diverse vogelgeluiden waardoor de muziek een letterlijke weerklank geeft van het leven en de natuur in Vivaldi’s tijd. Een unieke inkijk ook in de gevoelswereld van deze geniale componist die de muziekgeschiedenis voorgoed heeft veranderd en de grondslag legde voor de filmmuziek.
Concert
Beschrijving
LA PRIMAVERA - DE LENTE
Allegro Largo e pianissimo sempre - Danza Pastorale: Allegro
L’ESTATE - DE ZOMER
Allegro non molto - Adagio e piano - Presto e forte - Tempo impettuoso d'Estate
L’AUTUNNO - DE HERFST
Allegro - Adagio molto - La Caccia
L’INVERNO - DE WINTER
Allegro non molto - Largo - Allegro

La Chapelle Sauvage ontstond onder impuls van de jonge Belgische dirigent Karel De Wilde als een internationaal initiatief van jonge professionele musici komende uit geheel de wereld. Wat hen samenbracht en typeert is een wilde en ontembare muzikale ambitie met een eigentijdse, kritische en reflectieve attitude. Niettegenstaande hun vaste kern modificeert hun bezetting zich gedurig naargelang het repertoire, dat een grote verscheidenheid aan kamermuziek bevat evenals werken voor symfonisch orkest en regelmatig samenwerkt met koren en internationale solisten. Hierbij steeds opzoek naar een creatieve en authentiek verantwoorde uitvoering, gebruik makende van de kennis en modernste technieken waarover we heden ten dage beschikken.

Abdij Ten Putte: Abdijstraat - 84 Gistel, BE
Prijzen
Voorverkoop € 16,00
Prijsinformatie

Houders van een vrijetijdspas krijgen 50% korting op hun tickets. Tickets met de vrijetijdspas kunnen enkel in de Zomerloos aangekocht worden

verkochte tickets worden niet terug genomen 

Na het on-line bestellen en betalen van uw tickets kan het tot 24 uur duren voordat u deze per mail ontvangt