0 items
€ 0,00
Registreren

Radio Guga & Gunther D

Spetterende start cultuurseizoen 2024-2025

vr 30 aug '24 21:00 | VC Zomerloos
Radio Guga is de live-band rond maestroloog Guga Baul.

Waar Radio Guga komt, is er altijd feest. De band heeft dan ook een sterke formule: bekende hits, een schitterende band en vooral: Guga Baul, meester in stemmenimitaties en grappige bindteksten. Wie Radio Guga al gezien heeft, weet dus dat je veel meer krijgt dan een coverband.
vvk € 25
add € 30
Houders van een vrijetijdspas krijgen 50% (enkel aan de balie van de Zomerloos)

Voorstelling | Doelgroep | Volwassenen
Beschrijving

Op vrijdagavond 30 augustus openen we het nieuwe cultuurseizoen met een knaller van formaat! Alleskunner én De Slimste Mens ter Wereld Guga Baùl komt met zijn band ‘Radio Guga’ richting Gistel. Meesterimitator Guga Baùl zorgt voor sfeer en grappige bindtekst en tussen de meer dan 50 imitaties krijg je op het podium de vertrouwde stemmen van Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, Clouseau en Elvis Presley maar je mag je ook verwachten aan Ed Sheeran, Kings of Leon, Toto, Fleetwood Mac, Stromae, The Black Eyed Peas en waarom niet: Rammstein! Radio Guga bezorgd je een dolle avond!

Na ‘Radio Guga’ maken we plaats voor Gunther D. Gunther D is dé alombekende presentator van Studio Brussel. Gunther D bracht de singles ‘Allejoppa’ en ‘Keizer Van De Ambiance’ en ‘Dance With The Devils’ uit. Daarnaast is hij ook bekend van zijn botsautomix en de jumpmix. Ambiance gegarandeerd!

VC Zomerloos: Sportstraat 1 - 8470 Gistel, BE
Prijzen
Voorverkoop € 25,00
Prijsinformatie

Voorverkoop: € 25

Indien er nog tickets beschikbaar zijn betaal je aan de deur: € 30 

TIP:  koop uw tickets op voorhand dan ben je zeker 

Houders van een vrijetijdspas krijgen 50% (enkel aan de balie van de Zomerloos)